DOSAR RADIOCULTURA
Cultura în Europa
ACASA
EVENIMENTE (multimedia)
DOSARE SI INTERVIURI
CRONICI
ACTUALITATE (arhiva)
STIRI CULTURALE
ARHIVA STIRI CULTURALE
CONCURSURI
PROGRAM RRC
EMISIUNI RRC
FRECVENTE RRC
CONTACT
PARTENERI
Program TV
GALELE RADIO ROMANIA CULTURAL
Gala Radio Romania Cultural  2012
Gala Radio Romania Cultural  2011
Gala Radio Romania Cultural  2010
Gala Radio Romania Cultural  2009
Gala Radio Romania Cultural  2008
NRV
Dimineatacrossover
Culturanet
Timpulprezent
Dupa 20 de ani
StoryMania Teme Deschise Cartile Seherezadei Proba De Cultura Planeta Radio Dosarele Integrarii Europene Lumea n care vom trai Stiinta la ea acasa Pro Natura A sti pentru a trai Pagini de istorie Izvoare de filosofie Cafeneaua De Stiinta Zona Independenta Ambient World Music Turnul Babel


  • Ati ascultat
  • Ascultati acum
  • Urmeaza
  • Bloguri
00.00 - 00.30
Noptile Radio Romania Cultural. Teatru radiofonic in serial • 'Lotte la Weimar' de Thomas Mann – ep.9

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
00.30 - 01.30
Album de colectie I . cu Florian Lungu

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
01.30 - 03.30
Teatru National Radiofonic - Mari spectacole • 'Femeile savante' de Moliere. Traducerea: Nina Cassian. Adaptare: Sidonia Drăguşanu. Regia artistică: Elena Negreanu. În distribuţie: Ion Finteşteanu, Dina Cocea, Simona Bondoc, Nicolae Brancomir, Nelly Sterian, Sanda Toma, Valeria Gagialov. Înregistrare din anul 1961

Live  Radio Romania Cultural       ‌       Live  Teatru radiofonic
Nobel

www.nobel.radiocultura.ro

Unicul site românesc dedicat Premiilor Nobel, ce dispune de o foarte bogată arhivă de documente audio: interviuri realizate în exclusivitate cu laureaţii şi cu organizatorii evenimentului în chiar zilele decernării premiilor, impresii din Săptămâna Nobel, jurnale de călătorie ale realizatoarei Corina Negrea – şi multe altele.
NRV

www.nrv.radiocultura.ro

Compus mai ales din editoriale si cronici, blogul emisiunii Noua revista vorbita incearca, la fel ca emisiunea, sa trateze literatura din perspectiva zilelor noastre, relaxat, privind cartile si autorii in ochi si tinind seama de industria care functioneaza astazi in jurul cartilor.
Dimineata crossover

www.dimineatacrossover.radiocultura.ro

...traversez strada. Pe lângă mine trec oameni şi lucruri..... mă surprind înclinând respectuos capul când către Beatles, când către Abba, imediat Tricky şi, culmea?!?! James Brown.... Batman.... bună dimineaţa, Bonobo. Ce mai faceţi doamnă Tori Amos? Vă mai întâlniţi cu doamna Sarah Vaughan? Numai când ascultăm împreună Taraful haiducilor..... nu ştiam că vă place.... Dintr-o linie de zebră îmi zâmbeşte o oglindă. Mă uit mai atent, era o pistă de skateri. Ducea către rafturi pline cu discuri. Celebre sau nu.... interesante!?! Discurile stau cuminţi pe rafturile celor „patru zări”: unele vin din Londra, altele din Amsterdam, cele mai şic din Paris şi cele mai punk din Berlin. Se mută dintr-un loc într-altul, se mixează între ele, traversează străzi culturale şi para-culturale, post-culturale şi urban-culturale... pe stradă.
... mi se părea atunci că şi ele ca şi mine (ca şi voi?!?!!!!) trăiesc o stare continuă de dimineaţă. Crossover.
Culturanet

www.culturanet.radiocultura.ro

Cultura.net este prima emisiune despre cultura internetului de la Radio România Cultural. Este realizată de Cătălin Sturza şi e difuzată în fiecare vineri, de la 11.30 la 12.00. Pe blogul Cultura.net veţi afla care sunt invitaţii emisiunilor următoare, veţi descoperi ştiri, podcast-uri şi comentarii.
Timpulprezent

www.timpulprezent.radiocultura.ro

De discutat, se discuta la Timpul prezent, zilnic, intre 11.30 si 12.00. Aici se comenteaza, se dezbat, se analizeaza subiectele din emisiune, se fac propuneri si recomandari, se critica.
Dupa 20 de ani

www.dupa20deani.radiocultura.ro

Ce-ar fi devenit toţi cei care n-au în comun decât momentul 1989 dacă n-ar fi existat 1989?... nu vom şti niciodată – dar ştim ce-au devenit.
StoryMania

www.storymania.radiocultura.ro

De ce StoryMania? Pentru că ne place să spunem poveşti. Pentru că există suficienţi oameni care oricum narează, radiogenic şi colorat, fără pretenţii de omniscienţă sau de exhaustivitate, poveşti cărora m-am gândit că le-ar sta bine într-un volum virtual, cu semnături multiple, publicat în eter...
Teme deschise

www.temedeschise.radiocultura.ro

Temele deschise, emisiune şi blog realizate de Marina Baconschi, decupează aspecte de viaţă culturală, mass-media, religie şi viaţa cetăţii.
Cartile Seherezadei

www.cartileseherezadei.radiocultura.ro

La Radio Romania Cultural, de luni pana vineri, la ora 15, se citesc "Cartile Seherezadei". Emisiunea, realizata de actrita Adriana Mocca, s-a nascut din placerea de a impartasi cu cei carora nu le mai citeste nimeni un fragment dintr-un text important, proza, filozofie, teatru, eseu, psihologie, poezie, proaspat tradus sau citit demult si uitat.
Zona Independentă

www.zonaindependenta.radiocultura.ro

Nu au carte de muncă, nici salariu fix. Uneori nu câştigă nimic de pe urma muncii lor. Sunt ocoliţi de premii şi nu apar la televizor. Li se spune artişti independenţi. Sunt încadraţi la categoria underground sau indie sau off. Cu ei vă dăm întâlnire în Zona independentă, în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Radio Romania Cultural. O emisiune de Robert Bălan.
Turnul Babel

www.turnulbabel.radiocultura.ro

Este o emisiune saptamanala ce va cuprinde o succesiune de provocari (Concurs liric sau Enciclopedie muzicala), informatii de aici si de pretutindeni (Impact si Consonante), interviuri in exclusivitate cu marile personalitati (Pe podium sau In direct cu...), amintiri ...despre muzicile fascinante ale anilor 50, '60, (Goldies) mari creatori clasici in versiuni moderne (Cross-over), lumi sonore stranse cu grija intr-o "tolba" si oferite ascultatorilor (Clubul Colectionarilor), cea de a saptea arta si conexiunile peste timp si spatiu (Opera si filmul) dar vom si calatori intr-o ambianta placuta, aceea a muzicii (Calatorind pe mapamond).

Invitaţii primei ediţii a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara La Vest de Est / La Est de Vest


Invitaţii primei ediţii a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara <em>La Vest de Est / La Est de Vest</em>

• 7 nume importante ale scenei literare europene de astăzi, în dialog cu 5 scriitori timişoreni
• 3 zile de lecturi publice, dezbateri şi dialog cu publicul, urmate de un concert Acoustica (Petre & Kindlein)
• Evenimentul este iniţiat şi organizat de Oana Boca, Ioana Gruenwald şi Robert Şerban, sub umbrela agenţiei Headsome Communication

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara La Vest de Est / La Est de Vest va avea loc în perioada 24-26 octombrie 2012, la Muzeul de Artă (Palatul Baroc). Sub motto-ul La Vest de Est / La Est de Vest, nume importante ale scenei literare europene contemporane, alături de scriitori timişoreni de referinţă, se vor întalni, în fiecare seară, începand cu ora 18.00, cu iubitorii de literatură din Timişoara.

„Este o bucurie să lansăm Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara cu şapte oaspeţi de primă mână! Şapte scriitori diferiţi, dar totuşi atât de legaţi prin universul ficţional al cărţilor lor. Slavenka Drakulić, Attila Bartis şi Vladimir Arsenijević aparţin cu acte în regulă spaţiului central şi est-european. Richard Swartz, Jan Koneffke şi Philip Ó Ceallaigh, deşi născuţi în Europa Occidentală, îşi trag seva literaturii din această zonă a Europei, fiecare dintre ei având drept dovadă pagini memorabile despre România. Al şaptelea invitat, Vasile Ernu, este un adevărat globe-trotter stabilit la Bucureşti, un scriitor pentru care dialogul est-vest este esenţial.” (Organizatorii)

Invitaţii primei ediţii a Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara:

• Supranumită „Simone de Beauvoir a Europei de Est”, Slavenka Drakulić este una dintre cele mai puternice voci din spaţiul ex-iugoslav, o autoare tradusă cu succes în întreaga lume.
„Slavenka e în acelaşi timp tandră şi intransigentă, înţelegătoare şi nemiloasă” – aşa o descrie Andrei Pleşu pe Slavenka Drakulić, cea mai apreciată scriitoare şi publicistă croată a momentului, astăzi stabilită în Suedia.
• Nume de referinţă atât în lumea literelor, cât şi în arta fotografică, Attila Bartis e un autor consacrat în spaţiul european. Nu doar graţie unei prezenţe editoriale constante, ci, în primul rând, datorită forţei pe care scrisul său o evidenţiază încă de la cea dintâi carte. Attila Bartis este cunoscut cititorilor români în special datorită romanelor Tihna (Paralela 45) şi Plimbarea (Polirom).
• Richard Swartz, scriitor suedez şi unul dintre cei mai importanţi jurnalişti din Europa Centrală şi de Est, cu două volume traduse în limba română, la editura Univers: O casă în Istria şi Room Service. Povestiri din Europa de Est.
• Prozator, poet şi jurnalist, Jan Koneffke este unul dintre autorii germani traduşi cu succes în colecţia „Raftul Denisei” de la editura Humanitas Fiction, descris în termeni elogioşi atât de criticii germani – „un mare prozator” (Die Zeit), cât şi de scriitori cunoscuţi, precum Günter Grass: „lectura cărţilor lui Jan Koneffke îţi provoacă o desfătare continuă”.
• Reprezentant important al scenei literare tinere, alternative şi progresiste, din Serbia, Vladimir Arsenijević este scriitor, traducător, editor, muzician şi publicist, el însuşi oraganizator al unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri literare din Europa Centrală şi de Est, KROKODIL
• Multipremiat şi apreciat de către presa irlandeză şi britanică drept cel mai bun debut al ultimilor ani, Philip Ó Ceallaigh este un scriitor irlandez care a ales să scrie şi să trăiască în România, iar cariera sa de scriitor a ajuns deja să fie foarte legată de evoluţia Bucureştiului din ultimii ani.
• Vasile Ernu: născut în URSS, autor de referinţă, multipremiat, tradus în peste 10 ţări, dar şi un foarte lucid critic al societăţii în care trăim: „Nu-mi plac intelectualii de curte şi cred că trebuie să fii mereu în raport de exil faţă de orice formă de putere. Datoria noastră, a celor care lucrăm cu discursul şi ideile, e să punem în chestiune şi să criticăm puterea”, acesta este crezul lui.
• Prozatoare înnăscută, eseistă, critic literar, profesor cu vocaţie, Adriana Babeţi este una dintre cele mai îndrăgite scriitoare contemporane: „O adevărată amazoană a literelor româneşti, care îşi are la Timişoara adevărata armie... mixtă”. (Simona Sora)
• Cornel Ungureanu – un nume emblematic în critica şi istoria literară contemporană şi un memorialist apreciat: „Ne place sau nu ne place, credem sau nu credem în «geografia literară» un lucru este cert: profesorul Cornel Ungureanu este unul dintre criticii foarte importanti ai momentului literar actual.” (Tudorel Urian)
• Reputat scriitor optzecist, Viorel Marineasa este, astăzi, unul dintre cei mai preţuiţi oameni din lumea literară timişoreană, cunoscut deopotrivă ca romancier, eseist, publicist şi editor. „[…] sunt bolnav de nesemnificativ. Lucrurile, faptele au o semnificaţie ascunsă şi suntem noi prea repeziţi şi nu vrem să vedem. Peste tot există un palpit” – mărturiseşte prozatorul român.
• „Unul dintre cei mai buni scriitori ai generaţiei sale”, aşa îl descrie Adriana Babeţi pe Tudor Creţu. Scriitor, cadru didactic şi realizator TV, Tudor Creţu este autorul a două volume de poezie, al unui roman şi al unui volum de studii critice. Din toamna lui 2006, semnează rubrica „Faza critică”, în revista Orizont, care l-a impus drept una dintre cele mai lucide voci ale generaţiei sale.
• „Numele Daniela Raţiu poate fi un pariu câştigător pentru proza românească de azi” – apreciază criticul Tudorel Urian. Născută la Braşov, scriitoarea mărturisea cândva faptul că „Timisoara ei” e reprezentată de „oamenii care o compun”, de înâlnirile cu Daniel Vighi, Cornel Ungureanu, Viorel Marineasa, Lucian P. Petrescu sau Adriana Babeţi.

Organizator: Headsome Communication
Sponsori: Hotel Royal Plaza, Casa Bunicii
Parteneri: Asociatia „Timisoara, Capitala Culturala Europeana”, Acoustica, Traduki, Fundatia Interart Triade, Universitatea de Vest din Timisoara, Brumar, Polirom, Cartea Romanească, Humanitas Fiction, Paralela 45
Cu sprijinul: Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Consiliului Judeţean Timiş, Muzeului de Artă Timişoara, Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional a judeţului Timiş
Parteneri media: Digi TV Timişoara, TVR Timişoara, Orizont, Dilema Veche, Observator cultural, Accente, Radio România Cultural, Radio Timişoara, Oradetimis.ro, 24-FUN, BeWhere!,Opinia Timişoarei, BookMag, Bookaholic, LiterNet, Art Act Magazine, Hyperliteratura.ro, 0carte

 
Cautare
Newsletter

Adresa dv. de e-mail:

Delivered by FeedBurner

Silviu Purcărete, prezent la Festivalul Naţional de Teatru

Aflat în Franţa pentru premiera spectacolului Artaserse, opera barocă a lui Leonardo Vinci, celebrul regizor va fi totuşi prezent în mijlocul publicului şi al invitaţilor Festivalului Naţional de Teatru.

mai mult...
De la legende ruseşti la O mie şi una de nopţi, într-o călătorie muzicală la Sala Radio

Apropierea iernii şi sosirea frigului înseamnă şi o chemare spre lumea poveştilor fantastice, rostite la gura sobei.

mai mult...
Câștigătorii la Clermont-Ferrand în premiera în Romania, în Competiția Internațională BIEFF 2012

Seria surprizelor oferite de Competitia Internationala BIEFF 2012 continua. In premieră pentru publicul românesc, BIEFF prezinta filme premiate la unul dintre cele mai importante festivaluri internationale dedicate filmului de scurtmetraj.

mai mult...
Lansare de carte

Joi, 1 noiembrie 2012, de la ora 19:00, la Librăria Café Kretzulescu va fi lansat volumul America povestită unui prieten din România de Martin S. Martin.

mai mult...
Ion Bogdan Ştefănescu prezintă cea de-a doua ediţie a turneului său naţional Flautul de aur

Strălucirea unui mare muzician stă în talentul şi măiestria sa, dar şi în instrumentul prin care emoţiile sale se transformă în acorduri de neegalat.

mai mult...
Dulce Pontes, live la Radio România Cultural

În, 12 noiembrie 2012, o ediţie specială a emisiunii Oaza de muzică o are ca invitată în direct pe cântăreaţa portugheză Dulce Pontes.

mai mult...
Brancuşi - fotografie, film

Institutul de Istoria Artei „George Oprescu” si Universitatea Nationala de Arte Bucuresti - Departamentul Sculptura va invita miercuri, 31 octombrie 2012, ora 13:00, la UNAgaleria sa participati la o discutie pe tema Brancuşi - fotografie, film.

mai mult...
Conferința Ateneului Român: Euro - Probleme și soluții. Leszek Balcerowicz în dialog cu Valentin Lazea

Luni, 5 noiembrie 2012, ora 18.30, pe scena Ateneului Român din București, în cadrul Conferințelor Ateneului, se vor întâlni doi economiști de renume: Leszek Balcerowicz, autorul reformei economiei poloneze post-comuniste și Valentin Lazea, economist-șef al BNR.

mai mult...
Album monografic Aurel Bulacu, editat de Institutul Cultural Român

La Editura Institutului Cultural Român a apărut recent albumul monografic bilingv (română-engleză) Aurel Bulacu, coordonat de criticul de artă Aurelia Mocanu.

mai mult...
Toată lumea din familia noastră, în regia lui Radu Jude, premiat la Luxemburg

Filmul Toată lumea din familia noastră, regizat de Radu Jude a fost distins cu Marele Premiu la Festivalul CinEast, desfăşurat în perioada 11-28 octombrie 2012, la Luxemburg.

mai mult...
Focus Silviu Purcărete. Festivalul Naţional de Teatru aduce la Bucureşti spectacole râvnite de cele mai mari festivaluri ale lumii

Pe cât de generos şi fecund în artă, pe atât de scump la vedere şi zgârcit la vorbă, Silviu Purcărete merita, de bună seamă, de ani buni ca cea mai importantă reuniune teatrală autohtonă să-i cuprindă într-o singură „ramă” creaţiile mai noi şi mai vechi.

mai mult...
Opt staruri internaţionale îl reinventează pe Enescu la Anvers

Pianistul Lucian Ban şi alte şapte staruri internaţionale vor reinterpreta din perspectiva jazz-ului compoziţii ale lui George Enescu, joi, 8 noiembrie 2012, la Anvers.

mai mult...
Anim’est Chişinău şi Creepy Animation Night

Institutul Cultural Român "Mihai Eminescu" la Chişinău are onoarea să va invite la cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est de la Chişinău.

mai mult...
Aventurile lui Mac din Arici Pogonici prind viaţă într-un album-ediţie limitată

Marţi, 6 noiembrie 2012, de la ora 18:30, Muzeul Benzii Desenate şi Librăria Engleză Anthony Frost vă invită la un eveniment care trezeşte nostalgia şi pasiunea pentru eroii benzii desenate româneşti: lansarea albumului Aventurile lui Mac, integrala din Arici Pogonici 1966-1976.

mai mult...
Conferinţă de presă cu extratereştrii Voca People la ArCuB

Se apropie cu paşi repezi momentul în care nava spaţială a extratereştrilor muzicali Voca People va ateriza la Sala ArCuB, pentru o serie de şapte reprezentaţii explozive cu muzică din toate timpurile.

mai mult...
Răzvan Suma revine într-un concert extraordinar pe scena Sălii Radio

Violoncelistul Răzvan Suma, însoţit de instrumentul său de colecţie Maucotel - Fournier, realizat la Paris în 1849, a pornit din nou la drum, între 2 şi 30 octombrie 2012, să cânte şi să încânte publicul din nouă oraşe ale României.

mai mult...
Noutăţi în cadrul FNT

Regizor a două dintre cele mai "vânate" spectacole ale stagiunii trecute, invitate în două secţiuni ale FNT - Hedda Gabler de Henrik Ibsen şi Lear(a) de William Shakespeare, Andrei Şerban se află la actuala ediţie a Festivalului Naţional de Teatru în centrul mai multor evenimente.

mai mult...
Cristian Mungiu, invitat la Timpul prezent

Cristian Mungiu, regizor şi scenarist al filmului După dealuri, vine astăzi, 29 octombrie 2012, la Timpul prezent.

mai mult...
Festivalul Naţional de Teatru, ediţia a 22-a

Începem! Aşa îşi intitula Caragiale, cu un veac şi mai bine în urmă, instantaneul dramatic menit să inaugureze o nouă companie teatrală. Festivalul Naţional de Teatru preia acest cuvânt plin de încredere pentru a anunţa deschiderea celei de-a 22-a ediţii din existenţa sa.

mai mult...
Premierea câştigătorilor primului concurs naţional de design de carte, alături de vernisajul expoziţiei Cele mai frumoase cărţi din România

Luni, 29 octombrie 2012, începând cu ora 18.00, la UNA Galeria din Bucureşti (str. General Budişteanu nr. 10), va avea loc ceremonia de premiere a câştigătorilor primului concurs naţional de design de carte.

mai mult...
Alex Ştefănescu la Vorba de cultură

Criticul literar Alex Ştefănescu este invitatul emisiunii Vorba de cultură la Radio România Cultural, în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2012.

mai mult...
Teatrul Naţional din Sibiu prezintă spectacolul Eu, Rodin în Coreea de Sud

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă vineri, 26 octombrie şi sâmbătă, 27 octombrie, începând cu orele 18:00, spectacolul Eu, Rodin în regia lui Mihai Măniuţiu.

mai mult...
Luna noiembrie aduce peste 1925 de minute de spectacol pe scena Teatrului Naţional din Sibiu

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă în luna noiembrie 2012 douăzeci şi trei de reprezentaţii ce vor avea loc în patru spaţii de joc diferite din oraş..

mai mult...
Festivalul Filmului Polonez

Institutul Polonez din Bucureşti, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi cu sprijinul Institutului Polonez de Artă Cinematografică din Varşovia, vă aşteaptă în perioada 2 - 10 noiembrie 2012, la Festivalul Filmului Polonez..

mai mult...
De la Arlechin la Radio România Cultural

O nouă ediţie a emisiunii De la Arlechin, emisiune de Crenguţa Manea, se difuzează marţi, 30 octombrie 2012, ora 19:00, la Radio România Cultural.

mai mult...
Puternică prezenţă românească la Festivalul de Film din Cottbus

Pe 6 noiembrie 2012 îşi deschide pentru a 22-a dată porţile Festivalul Internaţional de Film Est-European de la Cottbus/Germania către producţii cinematografice de calitate provenite din Europa de Est.

mai mult...
Recital de pian

Marti, 30 octombrie 2012, la ora 18:00 are loc un eveniment cultural exceptional organizat de BNR: recital de pian Andrei Vieru.

mai mult...
Noaptea bufonilor, spectacol radiofonic

Luni, 29 octombrie 2012, la ora 11.00, la clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei din Bucureşti, Teatrul Naţional Radiofonic vă invită la audiţia premierei Noaptea bufonilor.

mai mult...
Dincolo de dealuri ruleaza la Roma

Duminică, 28 octombrie 2012, la orele 19.30, la Casa del Cinema din Roma va avea loc un moment de focus România în cadrul festivalului MedFilm Festival, ediţia a XVIII–a.

mai mult...
Bijuterii ale arhitecturii Jugendstil în ţările dunărene

La iniţiativa ICR Viena, în parteneriat cu Teatrul Naţional Bucureşti, are loc pe 1 noiembrie 2012 expoziţia realizată de dr. Peter Schubert, Bijuterii ale arhitecturii Jugendstil în ţările dunărene.

mai mult...
Evenimente ale Muzeului Naţional de Istorie a României

Muzeul Naţional de Istorie a României este onorat să anunţe că directorul său general, dr. Ernest Oberlander-Târnoveanu a primit joi, 25 octombrie 2012, o importantă distincţie - Medalia Mihai I pentru Loialitate.

mai mult...
Concert din muzică de Brahms

Vineri, 2 noiembrie 2012 (19.00), la Sala Radio iubitorii muzicii se vor bucura de un extraordinar concert din muzică de... Brahms, o ocazie pentru melomani de a-l asculta pe pianistul Michael Abramovich.

mai mult...
Despre cât de misterios este Orientul, într-un performance la Sibiu

Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu prezintă sâmbătă, 10 noiembrie 2012, ora 19:00, spectacolul Solo for Lu al Companiei Archa din Praga (Cehia).

mai mult...
Când fotografiile devin partituri

Sabina Ulubeanu şi Cătălin Creţu expun la Viena, în cadrul festivalului internaţional de fotografie Eyes On.

mai mult...
Trei expoziţii de fotografie organizate de Institutul Cultural Român din Praga

Institutul Cultural Român din Praga organizează o serie de expoziţii intitulată Istoria, tradiţiile şi viaţa cotidiană a cehilor din România.

mai mult...
Zaraza la Radio România Cultural

Serialul dedicat de Radio România Cultural istoriei muzicii uşoare româneşti ajunge luni, 29 octombrie 2012, la episodul 3.

mai mult...
in actualitate

acasa  |  evenimente  |  dosare si interviuri  |  actualitate  |  stiri culturale  |  concursuri
program RRC  |  emisiuni RRC  |  frecvente RRC  |  contact

Copyright © Radio Romania Cultural 2009 - 2012. All Rights Reserved!